David Bozzo és un compositor català de Sant Cugat del Vallès (Barcelona, Espanya) nascut al 1980.

Va estudiar al Conservatori Municipal de Música de Barcelona (Espanya) amb els compositors Xavier Boliart, Albert Sardà i Carles Guinovart entre altres, i al Conservatori Superior de Música Salvador Seguí de Castelló de la Plana (València, Espanya) amb el mestre Ferrer Ferran i els compositors Claudia Montero, César Cano i Emilio Calandín entre altres.

David Bozzo també ha estudiat violí a aquests conservatoris amb Francesc Guarné, Iwona Burzinska i el mestre Eduardo Arnau. La seva obra ‘Recitatiu i Fuga EAG’ per a violí sol, editada per Clivis Publicacions i revisada i estrenada pel violinista Francisco Jimeno, és un homenatge al seu professor de violí Eduardo Arnau.

Les seves obres, incloent-hi dos quartets de corda i un Concert per a Violí, s’han interpretat al Regne Unit i Espanya on ha rebut encàrrecs d’orquestres i músics de prestigi com són Patrícia de No (flautista catalana), qui li va encarregar un Concert per a Flauta encara sense estrenar, Francisco Jimeno (violinista valencià amb residència a Londres), amb qui manté un projecte permanent, Banda Municipal de Música de Palma de Mallorca (Mallorca), qui van encarregar i estrenar ‘Pendus’ per a violí i orquestra de vents, Orquestra Simfònica de Sant Cugat (Barcelona), qui van encarregar i estrenar la ‘Obertura Els 3 Tambors’ i han encarregat una nova obra per l’Abril de 2019, i The Angel Orchestra (Londres), qui van encarregar i estrenar la ‘Suite for Wind Instruments’.

Alguns dels seus treballs han estat editats per Clivis Publicacions i Brotons & Mercadal Edicions Musicals. A més a més, les seves obres per a violí sol composades fins al 2014 van ser gravades al 2014 pel violinista Francisco Jimeno en un LP autoproduït que es pot trobar a iTunes and Spotify.

David Bozzo és també professor de música. Actualment treballa a la European International School of Barcelona on dóna classes de violí i piano elemental i organitza els exàmens per la obtenció dels graus del Trinity College of Music.