David Bozzo és un compositor i violinista català de Sant Cugat del Vallès (Barcelona, Espanya) nascut al 1980.

Va estudiar a Barcelona amb compositors com Xavier Boliart, Albert Sardà i Carles Guinovart entre d’altres, i a Castelló de la Plana (València, Espanya) amb el mestre Ferrer Ferran, Claudia Montero, Emilio Calandín i César Cano entre d’altres. Els seus estudis de violí els va realitzar amb Francesc Guarné, Iwona Burzinska i el mestre Eduard Arnau.

Tot i que com a violinista la seva música es desenvolupa majoritàriament en l’àmbit del violí i dels altres d’instruments de corda, aquesta inclou des de música simfònica a música incidental per a teatre i s’ha interpretat al Regne Unit i l’estat espanyol. Ha rebut encàrrecs de solistes i formacions de prestigi com són Patricia de No, Francisco Jimeno (amb qui hi manté un projecte permanent), London City Quartet, Banda Municipal de Música de Palma de Mallorca, Orquestra Simfònica de Sant Cugat i The Angel Orchestra entre d’altres.

Part de la seva música ha estat gravada, al 2014 es va enregistrar les seves obres per a violí sol i al 2018 els seus quartets de corda (àlbum disponible al 2019). Ambdós àlbums es poden trobar només online a les plataformes iTunes i Spotify. Algunes de les seves partitures han sigut també editades per Clivis Publicacions i Brotons & Mercadal Edicions Musicals. Les obres que no es estan encara editades es poden sol·licitar mitjançant el formulari de contacte de la web.

Com a violinista, David Bozzo té un duet amb la pianista Clotilde Manuel amb qui interpreten un repertori variat que va des de Bach a música del S.XX, i amb qui fa concerts de forma eventual a Catalunya.

David Bozzo és també professor de música. Actualment treballa a la European International School of Barcelona on imparteix classes de piano elemental i violí, i on també s’encarrega d’organitzar els exàmens de música del Trinity College of London.